Occurred: 1999-05-19 01:00 Local
Reported: 1999-05-23 00:00 Pacific
Duration: 20 minutes
No of observers: 1

Location: Des Moines (east of, 152 mm on I-80), IA, USA

Shape: Light


3 YELLOW LIGHTS SIMILAR TO STARS IN SKY, APPEARED TO BE IN A TYPE OF DOG FIGHT. THEY WOULD COME TOGETHER AND THEN FLY APPART.

I AM A TRUCK DRIVER, AND HAD STOPPED AT THE WEIGHT STATION ON WESTBOUND I-80 EAST OF DES MOINES FOR A BREAK. I WAS FACING EAST AND WAS WATCHING THE STARS AND LISTENING TO ART BELL. IN MY PERIPHERAL VISION I SAW SOME LIGHTS MOVING,(TO THE ESE AT ABOUT THE 10 O'CLOCK POSITION) AND THEN I STARTED TO LOOK AT THEM. I WAS NOT SURE AT FIRST IF I SAW WHAT I WAS LOOKING AT. I KNOW THAT WHEN YOU LOOK AT STARS THEY APPEAR TO MOVE. THIS WAS 3 OBJECTS, AND I DO NOT BELIEVE THEY WERE IN OUR ATMOSPHERE. THEY WERE MOVING TOGETHER AND THEN APART JUST LIKE AN OLD FASHION DOG FIGHT. THIS WENT ON FOR ALMOST THE WHOLE 20 MINUTES AND THEN THERE WAS THIS FLASH ALMOST A BLUE ELONGATED FLASH AND THEN THERE WERE ONLY TWO OBJECTS, THEN THEY CAME TOGETHER AND BECAME ONE AND THEN JUST DISAPPEARED. I AM NOT SURE IF WHAT I SAW WAS REAL OR NOT. I ALSO MADE A POINT OF GETTING OUT OF THE TRUCK TO MAKE SURE I WAS NOT GETTING A REFLECTION OF THE WINDSHIELD. THIS SOUNDS LIKE SOMETHING OUT OF A MOVIE, BUT I AM NOT A MOVIE GOER. (IF YOU NEED MORE INFO, CAN YOU CONTACT ME VIA EMAIL AS I AM NOT HOME OFTEN?)



NUFORC Note:

NUFORC: We have no idea what this witness observed. However, the first possibility we probably would address and attempt to rule out would be rotating advertising lights.


Posted 2002-11-20

© 2023 National UFO Reporting Center. All rights reserved. Use or reproduction within any application without written consent is prohibited.