NUFORC Sighting 97885

Occurred: 2013-03-10 02:00 Local - Approximate
Reported: 2013-05-17 16:39 Pacific
Duration: 15 minutes


Location: Tacoma, WA, USA

Shape: Fireball
Characteristics: Emitted other objects, Aircraft nearby, Landed

ORANGE FIREBALL THAT FELL BACK TO EARTH WAS CARRIED BY A LARGE CLEAR PLASTIC BAG.

I LEFT MY FRIEND'S HOUSE EARLY IN THE MORNING AND OBSERVED THIS ORANGE FIREBALL IN THE SKY THAT HAD THE MOVEMENT OF A BUTTERFLY. AS THE FIREBALL FLOATED SILENTLY BACK DOWN TO EARTH, I NOTICED DRIPPING FLAMES FALLING FROM THE BOTTOM.

BY THE TIME IT LANDED IN A YARD CLOSE TO 95 AND SHERIDAN AVE THE FIREBALL WAS OUT. I COULD MAKE OUT WHAT IT WAS THAT ALMOST GAVE ME A HEART ATTACK. A VERY LARGE CLEAR PLASTIC BAG THE BAG SEEMED TO BE ALMOST LIKE THE DRY CLEANERS USE BUT IT WAS HAZY AND LOOKED TO BE A BIT STRONGER. THE RIM OF THE BAG WAS GLOWING AROUND THE EDGES.

I DID NOT HAVE MY PHONE ON ME CAUSE MY DAUGHTER TOOK IT OR ELSE I WOULD HAVE TAKEN A PICTURE OF IT BEFORE IT FADED OUT AND I DID NOT GRAB THE BAG CAUSE IT WAS LATE AND IT WAS IN SOMEONES YARD.

I DID NOTICE THAT THERE WERE A FEW PLANES HIGHER UP, IT WAS A VERY CLEAR EARLY MORNING IT SEEMED TO HAVE SEVERAL FIREBALLS THAT ROTATED AROUND EACH OTHER.IT WAS VERY TERRIFYING TO FOLLOW.




NUFORC Note:

Witness indicates that the date is approximate. PD


Posted 2013-06-02

© 2023 National UFO Reporting Center. All rights reserved. Use or reproduction within any application without written consent is prohibited.